De expert in audiovisuele oplossingen

Over BTV

Welkom bij BTV Audiovisual - Waar Magie en Technologie Samenkomen voor Onvergetelijke Evenementen!

Bij BTV Audiovisual begrijpen we de kracht van de zintuigen als geen ander. Wij zijn dé specialisten in Flevoland op het gebied van licht, geluid en video, en we zijn gepassioneerd over het creëren van betoverende ervaringen voor elk evenement, groot of klein.

Licht dat Betoverd

Onze deskundige lichtontwerpers toveren met licht om sferen te creëren die je gasten zullen verrassen en verwonderen. Van adembenemende kleurenschema's tot meeslepende lichtshows - wij brengen je visie tot leven.

Geluid dat raakt

Het geluid is de ziel van elk evenement. Onze geluidsspecialisten zorgen ervoor dat elk woord, elke noot en elk geluid kristalhelder en krachtig overkomt. Je zult je gasten in vervoering brengen met onze hoogwaardige audiotechnologie.

Video die verhalen vertelt

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en onze videoteams vertellen verhalen die blijven hangen. Van indrukwekkende visuele projecties tot professionele livestreams, wij leggen de mooiste momenten vast en delen ze met de wereld.

Evenementen die Herinnerd Zullen Worden

Of het nu gaat om festivals, bedrijfsfeesten, theaterproducties of verkoop installaties, wij begrijpen de unieke behoeften van elk evenement en tillen ze naar een hoger niveau. Met BTV Audiovisual wordt jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Onze magie in actie

Bekijk onze portfolio en ontdek hoe we met trots hebben bijgedragen aan de succesvolle realisatie van evenementen door heel Flevoland. Laat je inspireren door wat we kunnen bereiken.

× Hoe kan ik je helpen?